Voor wie?

Startende sporters

Ervaar waarom beginnende sporters kiezen voor City Gym: stap binnen in een huiselijke en gezellige ruimte waar meteen een rustige sfeer hangt. Voel de kalmte en de ruimte om je heen, zodat je je direct op je gemak voelt. Bij ons trainen alleen mensen zoals jij, waardoor je je meteen thuis zult voelen – het is als een tweede huis. Geen drukte, geen wachtrijen en geen lastige apparaten. Hier kun je in alle rust beginnen met sporten, onder begeleiding van professionals.

Bij City Gym draait alles om jouw welzijn en jouw doelen. Onze trainers zijn echt geïnteresseerd in jou en helpen je stap voor stap met de verschillende sporten die we aanbieden. Er is geen haast, want ons motto is “stap voor stap naar een gelukkiger en gezonder leven”. Samen met ons kun je rustig werken aan je gezondheid, zonder bang te zijn voor oordeel of ongemakkelijke situaties. Als je geen zin hebt in drukke sportscholen, dan is City Gym de perfecte plek voor jou.

Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Probeer het zelf en laat je aangenaam verrassen.

Masters 50+

Geavanceerde Training en Optimaal Gezond Leven bij City Gym voor 50+ Sporters

Voor sporters van 50 jaar en ouder, die begrijpen hoe waardevol het leven is en dat fysiek vermogen niet oneindig is, wordt het steeds belangrijker om actief en fit te blijven. Naarmate je ouder wordt, nemen kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit geleidelijk af. Daarom is het cruciaal om zowel je lichaam als je geest in topconditie te houden, zodat je sneller kunt herstellen van eventuele blessures en problemen. Je zult merken dat de vooruitgang die je boekt tijdens je training ook een positieve impact heeft op je dagelijks leven.

Bij City Gym focussen we ons op de essentiële elementen van gezondheid en fitheid, specifiek afgestemd op 50+ sporters. Dit gebeurt in een luxe, persoonlijke omgeving waar onze gespecialiseerde lifestyle coaches zich inzetten om jouw prestaties en welzijn naar een hoger niveau te tillen. Ons programma neemt je mee door vijf geavanceerde zones, elk ontworpen om specifieke aspecten van je gezondheid en fitheid te optimaliseren. Ons ultieme doel is om je te helpen de beste versie van jezelf te bereiken, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Bij City Gym geloven we dat leeftijd slechts een getal is en streven we ernaar om je te ondersteunen bij het behouden van een energiek en gezond leven, ongeacht je leeftijd.

Ondernemers

Optimaal Leven bij City Gym voor Ondernemers

Als ondernemer weet je als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om een veeleisende carrière te combineren met een sociaal leven en familieverplichtingen. Hoe vind je dan nog tijd en motivatie om aan je eigen vitaliteit te werken? Als de traditionele sportschool niet de plek is waar je je echt thuis voelt, dan biedt City Gym de perfecte oplossing.

Met slechts twee keer per week 37 minuten bewegen, ben je verzekerd van resultaten!

Dankzij onze unieke “5 zone methode” zorgen we ervoor dat jouw doelen daadwerkelijk worden bereikt. Voorafgaand aan elke zone voeren we een grondige meting en evaluatie uit, zodat je altijd goed voorbereid aan de volgende fase begint. We richten ons op mobiliteit, krachttraining, conditie en metabolisme. Dit alles vindt plaats in een intieme en luxe omgeving, waar onze lifestyle coaches zich intensief op jou richten. Zo kun jij je volledig focussen op je gezondheid, terwijl je je onderneming blijft runnen.

Gevorderde sporters

Optimale Tijdsbesteding bij City Gym voor Fanatieke Sporters

Voor fanatieke sporters is het essentieel om de beschikbare tijd optimaal te benutten voor maximale prestaties en fitheid. Het handhaven van een consistente routine met verantwoord bewegen en intensieve training draagt bij aan het bereiken van je sportieve doelen en het behouden van een uitstekende fysieke conditie. Samen met gelijkgestemden werken aan je kracht en uithoudingsvermogen is niet alleen motiverend, maar ook een waardevolle bijdrage aan je algehele welzijn. Door minimaal twee keer per week te investeren in je gezondheid, zal dit snel een vast onderdeel van je agenda worden. City Gym biedt de perfecte omgeving hiervoor.

Onze kennismakingsprocedure omvat:
– Professionele intake
– Uitgebreide gezondheidscheck
– Inzicht in je fysieke capaciteiten en doelen
– Persoonlijk plan van aanpak

Bij City Gym streven we ernaar om jou te ondersteunen in het behalen van jouw gezondheids- en fitheidsdoelen. We promoten een actieve en gezonde levensstijl, zodat je fysiek en mentaal optimaal kunt presteren. Onze faciliteiten en deskundige begeleiding zijn erop gericht om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden, zowel in de sportschool als daarbuiten.