Voeding & hormonen

Bij City Gym begrijpen we dat ware gezondheid meer is dan alleen lichaamsbeweging en voeding. Het is een holistische harmonie van lichaam, geest en ziel. Daarom bieden wij onze premium leefstijl coaching aan, een dienst die is ontworpen om jou te ondersteunen op jouw persoonlijke reis naar welzijn.

Eigentijds Voedingsmanagement voor Optimaal Resultaat

In de hedendaagse wereld van fitness en gezondheid is voeding net zo belangrijk als de training zelf. Daarom zijn wij trots om Voedingbegeleiding aan te bieden – Met onze meest complete en innovatieve voedingsapp die er bestaat. Of u nu wilt afvallen, aankomen, of simpelweg gezonder wilt eten, onze app maakt het eenvoudiger dan ooit – zonder de noodzaak om calorieën te tellen of dagelijkse menu’s samen te stellen!

Wij begrijpen dat voeding een cruciale rol speelt in uw algehele welzijn. Daarom hebben we leefstijl coaching geïntegreerd in onze dienstverlening, om u te voorzien van een naadloze, stressvrije ervaring die is afgestemd op uw levensstijl en doelen.

Bent u klaar om uw voedingsgewoonten te transformeren met de hulp van technologie en persoonlijke begeleiding? Sluit u bij ons aan en ervaar de toekomst van voedingsbeheer.

Voedingsplanning, Gepersonaliseerd
en Gestroomlijnd:

Persoonlijke Menu’s:
Dagelijks ontvangt u gepersonaliseerde menuvoorstellen van de app, zorgvuldig afgestemd op uw individuele energiebehoefte door uw persoonlijke coach, met inachtneming van uw doelstellingen en voorkeuren.

Gebruikersvriendelijk:
Onze app is ontworpen voor iedereen, ongeacht uw ervaringsniveau. Het platform is toegankelijk en ondersteunend, waardoor het een fluitje van een cent is om uw voedingsdoelen te bereiken.

Toegewijde Ondersteuning:
Uw persoonlijke coach is beschikbaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u op koers blijft en gemotiveerd blijft.

Variëteit en Gemak:
Ontdek meer dan 2000 heerlijke en eenvoudige recepten die u zullen helpen uw voedingsdoelen te behalen, terwijl u blijft genieten van wat u eet.

Boodschappenlijstjes:
Bespaar tijd en moeite met handige boodschappenlijstjes direct gegenereerd vanuit uw dagelijkse menu’s.

Voortgangscontrole:
Houd uw voortgang duidelijk en inzichtelijk bij met de app, zodat u uw vorderingen kunt zien en geïnspireerd blijft.