Voor wie?

Fijne sfeer

Ervaar de ideale omgeving waarom mensen kiezen voor City Gym: betreed een huiselijke en intieme ruimte waar direct een serene sfeer heerst. Voel de rust en ruimte om je heen, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Bij ons trainen alleen gelijkgestemden, waardoor je je direct thuis zult voelen – het is als je tweede huis. Geen drukte, geen wachtrijen en geen ingewikkelde apparaten. Hier kun je in alle rust werken aan jouw doelen, onder professionele begeleiding.

Bij City Gym staat jouw welzijn en jouw doelen centraal. Onze begeleiders zijn oprecht geïnteresseerd in jou als individu en zullen je begeleiden door de verschillende disciplines binnen ons concept. Er is geen tijdsdruk, want ons motto is “stap voor stap naar een gelukkiger en gezonder leven”. Samen met ons kun je in alle rust werken aan jouw gezondheid, zonder angst voor oordeel of ongemakkelijke situaties. Als je genoeg hebt van drukke sportscholen of hier niet naar op zoek bent, dan ben je bij City Gym aan het juiste adres.

Ben je geïnteresseerd in onze benadering? Probeer het zelf en laat je aangenaam verrassen.

Actief leven

Levendig en Gezond Leven bij City Gym

In een wereld waarin we beseffen dat ons leven kostbaar is en niet eindeloos duurt, wordt het steeds belangrijker om actief te blijven, vooral naarmate we ouder worden en de functies van ons lichaam beginnen af te nemen, zoals kracht, conditie en mobiliteit. Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat zowel je lichaam als geest in optimale conditie verkeren, zodat het herstel bij eventuele problemen sneller kan verlopen. Wanneer je merkt dat je vooruitgang boekt in beweging en oefeningen, zul je dit ook in je dagelijks leven gaan merken.

Bij City Gym leggen we de nadruk op essentiële elementen om gezond te worden en te blijven. Dit alles vindt plaats in een intieme en luxe omgeving, waar onze lifestyle coaches zich continu inzetten om jouw gezondheidsgedrag te verbeteren. Het is een reis door 5 zones die we samen met jou aangaan, waarbij City Gym het ultieme doel is.

Druk leven

Optimaal Leven bij City Gym

In een wereld waarin het balanceren van een veeleisende carrière en een bruisend sociaal leven al een uitdaging op zich is, kan het toevoegen van een relatie en (klein)kinderen nog meer druk met zich meebrengen. Hoe vind je dan nog tijd en motivatie om aan je eigen vitaliteit te werken? Als de traditionele sportschool niet de plek is waar je je echt thuis voelt, dan biedt City Gym de perfecte omgeving om onder deskundige begeleiding je doelen te bereiken.

Met slechts twee keer per week 37 minuten bewegen, ben je verzekerd van resultaten!

Dankzij onze unieke “5 zone methode” zullen we samen ervoor zorgen dat jouw doelen daadwerkelijk worden bereikt. Voorafgaand aan elke zone zullen we een grondige meting en evaluatie uitvoeren voordat je doorgaat naar de volgende zone. We richten ons hierbij op mobiliteit, krachttraining, conditie en metabolisme. Dit alles vindt plaats in een intieme en luxe omgeving, waar onze lifestyle coaches zich intensief op jou richten.

Vrije tijd

Optimale Tijdsbesteding bij City Gym

Wanneer de dagen niet langer gevuld worden met werk en de zorg voor kinderen, ontstaat er meer ruimte voor andere vormen van tijdbesteding. Het handhaven van een routine in je dagelijkse leven door verantwoord te bewegen en actief bezig te zijn, draagt bij aan een vitaal ouder worden. Samen met gelijkgestemden genieten van beweging en blijven werken aan optimale spierkracht is een waardevolle bijdrage aan je welzijn. Door minimaal twee keer per week te investeren in je gezondheid en dit samen met anderen te doen, zal dit een vast onderdeel van je agenda worden. City Gym is de ideale locatie hiervoor.

Onze kennismakingsprocedure omvat:
– Professionele intake
– Uitgebreide gezondheidscheck
– Inzicht in je biologische leeftijd
– Persoonlijk plan van aanpak

Bij City Gym streven we ernaar om jou te ondersteunen in het behalen van jouw gezondheidsdoelen en om een actieve en gezonde levensstijl te bevorderen.