Vrij Trainen

 

Vrij Trainen bij City-Gym – Beheers je Training, op je Eigen Voorwaarden

Welkom bij City Gym, waar we geloven in de kracht van zelfstandigheid in jouw fitness routine. Ons aanbod van ‘Vrij Trainen’ is speciaal ontworpen voor degenen die de flexibiliteit wensen om zelf hun trainingsschema te bepalen en hun eigen fitnessdoelen na te streven. Of je nou komt voor EGYM of de vrije training zone wij doen bij iedereen die komt sporten een Health check + Bio age analyse en een kracht meting.

Ervaar de Ultieme Flexibiliteit:

  • Toegang tot State-of-the-Art Faciliteiten: Onze ruime en modern uitgeruste gym staat voor je klaar, met een breed scala aan high-end fitnessapparatuur, cardio-machines en vrije gewichten voor een complete training.
  • Train op Jouw Eigen Tijdstip: Met ruime openingstijden die passen bij jouw hectische leven, biedt City-Gym de mogelijkheid om te sporten wanneer het jou uitkomt, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond.
  • Een motiverende omgeving: Omring jezelf met gelijkgestemden die jouw passie voor fitness delen. Onze sfeervolle gym biedt de ideale omgeving om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven.
  • Autonomie in je Workout: Neem de leiding over je fitness in eigen handen. Met ons ‘Vrij Trainen’ programma heb je de vrijheid om te experimenteren en je eigen workouts te ontwikkelen, afgestemd op jouw persoonlijke doelen.
  • Veilige en Hygiënische Ruimtes: Jouw gezondheid en veiligheid zijn onze prioriteit. We handhaven de hoogste standaarden van netheid en hygiëne, zodat je met een gerust hart kunt trainen.
  • Deskundige Ondersteuning Indien Nodig: Hoewel je de vrijheid hebt om zelfstandig te trainen, staat ons team van gekwalificeerde trainers altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden.